ΞΥΛΙΝΟ ΔΑΠΕΔΟ DECK & ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ

Ξύλινο δάπεδο deck εξωτερικού χώρου με ποιοτική κατασκευή & ειδικές ξύλινες κατασκευές κορυφαίας
ποιότητας, με άρτιο τελικό αποτέλεσμα και αντοχή στις καιρικές συνθήκες.

Το ξύλινο δάπεδο deck εξωτερικού χώρου, με κατασκευή από την QUALITY FLOORS ΒΟΥΡΓΟΥΤΖΗΣ αποτελεί σημείο αναφοράς στο είδος του. Χρησιμοποιώντας πάντα πιστοποιημένη ξυλεία,  διαμορφώνουμε τον εξωτερικό σας χώρο ακριβώς όπως τον ονειρευτήκατε. Κατασκευάζουμε deck δάπεδα αντοχής για πισίνες, αυλές και βεράντες. Επίσης, υλοποιούμε κάθε μορφής ειδικές κατασκευές όπως διαχωριστικά για κατοικίες, ξενοδοχεία ή άλλoυς επαγγελματικούς χώρους.

Η QUALITY FLOORS με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και μεράκι κατασκευάζει το ξύλινο δάπεδο τύπου deck που αρμόζει στις ανάγκες κάθε χώρου. Ανεξάρτητα εάν πρόκειται για εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, το τελικό αποτέλεσμα είναι πάντα αψεγάδιαστο.

Καθ’ όλη την κατασκευαστική διαδικασία χρησιμοποιούμε πάντα πιστοποιημένα υλικά υψηλών προδιαγραφών. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας, παραδίδουμε στον πελάτη ένα διαχρονικά όμορφο και ανθεκτικό σε καθημερινή χρήση τελικό αποτέλεσμα.

Μπορείτε να δείτε επιλεγμένα έργα μας εδώ

Διαβάστε παρακάτω και ενημερωθείτε σχετικά με τα deck δάπεδα & τις ειδικές ξύλινες κατασκευές της Quality Floors Βουργουτζής. 

CRAFTING STAEDY STEPS SINCE 1972

ΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΔΑΠΕΔΟ DECK & ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Διαβάστε παρακάτω και ενημερωθείτε για την διαδικασία κατασκευής του ξύλινου δαπέδου deck, καθώς επίσης και τις σύγχρονες διακοσμητικές εφαρμογές του.

ΞΥΛΙΝΟ ΔΑΠΕΔΟ DECKΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Ένα ποιοτικό deck δάπεδο που με αντοχή και καλαισθησία θα αναδείξει τον περιβάλλον χώρο

Η κατασκευή του ξύλινου deck δαπέδου γίνεται με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι με χρήση είτε μεταλλικών είτε ξύλινων δοκαριών που χρησιμοποιούνται ως βάση για την στήριξη του δαπέδου, ενώ ο δεύτερος τρόπος κατασκευής είναι με κόλληση του δαπέδου σε έτοιμη επιφάνεια όπως για παράδειγμα πλακάκι, τσιμεντοκονία ή ακόμη και μωσαϊκό.

Τα ξύλα τα οποία επιλέγουμε για εξωτερικούς χώρους είναι εξαιρετικής ποιότητας από τροπική ξυλείας τύπου iroko, teak, bangkirai ή niangon.

Το ποιοτικά άψογο φινίρισμα μας με βερνίκια υψηλών προδιαγραφών.

Στη συνέχεια το ξύλινο δάπεδο deck τρίβεται με επιμέλεια ώστε να αποκτήσει μία απόλυτα λεία επιφάνεια ώστε να αναδείξει τον φυσικό ξύλινο χαρακτήρα του και να δεχτεί τα υψηλής ποιότητας και αντοχής ειδικά λάδια που χρησιμοποιούμε, τα οποία εξασφαλίζουν την απαραίτητη προστασία του και το εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα για το οποίο φημίζεται η QUALITY FLOORS Βουργουτζής.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣΜΕ ΞYΛΟ ΤYΠΟΥ DECK

Το ιδανικό υλικό για ξύλινους φράκτες & διακόσμηση του περιβάλλοντος χώρου κάθε κατοικίας ή εξοχικού

Το ξύλινο δάπεδο τύπου deck βρίσκει εφαρμογή σε διάφορες διακοσμητικές και λειτουργικές κατασκευές μίας σύγχρονης κατοικίας και επαγγελματικού χώρου.

Από την κατασκευή ξύλινου φράκτη, την επένδυση μεταλλικής πόρτας, τη διαμόρφωση ξύλινων ζαρντινιέρων μέχρι και την κατασκευή πάγκων καθιστικού το deck ξύλινο δάπεδο αποτελεί μία ιδανική τόσο κατασκευαστικά όσο και αισθητικά, επιλογή υλικού.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΣΕ ΞΥΛΙΝΟ ΔΑΠΕΔΟ DECK & ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ