Η ΙΣΤΟΡΙΑ KAI ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΤΗΣ QUALITY FLOORS 
ΣΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ

Η ιστορία και οι υπηρεσίες της Quality Floors Βουργουτζής στα ξύλινα δάπεδα ξεκινούν από το 1972.

H ιστορία & οι υπηρεσίες της Quality Floors Βουργουτζής χαρακτηρίζονται από πολυετή γνώση, επαγγελματισμό και τεχνογνωσία γύρω από τα ξύλινα δάπεδα, βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές του χώρου. Πελάτες μας είναι ιδιώτες, κατασκευαστικές εταιρείες και αρχιτεκτονικά γραφεία. Είναι για εμάς πρωταρχικός κανόνας να δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια. Τόσο σε κατασκευαστικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο. Μέσα από την πολύχρονη τεχνογνωσία μας συμβουλεύουμε τον εκάστοτε πελάτη. Πάντοτε με κατανόηση και σεβασμό τις ανάγκες και τις προδιαγραφές του χώρου του.

Έχοντας εμπειρία 48+ ετών σε υπηρεσίες στο ξύλινο δάπεδο, προτείνουμε τα πλέον κατάλληλα υλικά και τεχνικές. Κατασκευάζοντας το ξύλινο δάπεδο ή την ξύλινη σκάλα που ταιριάζει και αναδεικνύει τον χώρο σας.

Επιλέγουμε υλικά υψηλών προδιαγραφών και εξασφαλίζουμε ένα διαχρονικά ανθεκτικό αποτέλεσμα. Με απαράμιλλη αισθητική και λειτουργικότητα.

Η αδιάκοπη επίβλεψη των εργασιών, το μεράκι και η επιμονή στη λεπτομέρεια καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, αποτελούν εγγύηση για ένα άρτιο και ποιοτικό τελικό αποτέλεσμα.

 Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένη ξυλεία και ειδικά βερνίκια ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ένα διαχρονικά ανθεκτικό και αισθητικά κορυφαίο αποτέλεσμα για το οποίο είμαστε περήφανοι τόσο εμείς όσο και ο πελάτης μας του οποίου την εμπιστοσύνη τιμούμε. Αυτό αποτελεί και την καλύτερη διαφήμιση για εμάς, την ποιότητα της εργασίας μας και την επαγγελματική μας ιστορία στο χώρο του ξύλινου δαπέδου.

 

A WOODEN FLOOR’S LASTING PERFECTION

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ & ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ

Μόνο στην Quality Floors Βουργουτζής

ΞΥΛΙΝΟ ΔΑΠΕΔΟ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Ξύλινο δάπεδο με ποιοτική κατασκευή, αντοχή & διάρκεια στο χρόνο

Η κατασκευαστική διαδικασία ενός ξύλινου δαπέδου είναι ένα έργο συνδυασμένων απαιτήσεων. Αρχικά πρακτικών και στη συνέχεια αισθητικών και διαχρονικών (λειτουργικότητα ξύλινου πατώματος - αντοχή ξύλινου πατώματος, κ.α.).

Η σωστή αρχική μελέτη του χώρου και η επιλογή του κατάλληλου ξύλου-υλικού σε συνδυασμό την προσοχή στην λεπτομέρεια καθ΄όλη τη διάρκεια της κατασκευής είναι οι παράγοντες που καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα.

ΞΥΛΙΝΗ ΣΚΑΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Ξύλινη σκάλα εσωτερικού χώρου με άρτια κατασκευή, λειτουργικότητα, αντοχή & καλαισθησία

Η κατασκευή μιας ξύλινης σκάλας εσωτερικού χώρου είναι ένα απαιτητικό έργο. Η αισθητική αρμονία της τελικής κατασκευής, η λειτουργικότητα της και η αντοχή στην χρήση αποτελούν για εμάς κανόνες απαράβατους.

Μέσα από την μελέτη του χώρου και την καταγραφή των επιμέρους παραμέτρων, η Quality Floors προτείνει και κατασκευάζει για εσάς την ξύλινη σκάλα που αναδεικνύει και εξυπηρετεί λειτουργικά στο μέγιστο τις ανάγκες του χώρου σας.

DECK ΔΑΠΕΔΟ & ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ

Deck δάπεδο εξωτερικού χώρου & ειδικές ξύλινες κατασκευές κορυφαίας ποιότητας με αντοχή στον χρόνο και στις καιρικές συνθήκες

Με πολυετή πείρα στο deck δάπεδο όσο για εξωτερικούς χώρους όπως πισίνες ή βεράντες, όσο και στην κατασκευή ειδικών εφαρμογών όπως ξύλινους φράκτες ή ξύλινες διακοσμητικές κατασκευές, η Quality Floors Βουργουτζής ανταποκρίνεται με το ίδιο άρτιο τεχνικά και άψογο αίσθητικά τελικό αποτέλεσμα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΒΑΦΗ ΞΥΛΙΝΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ

Η συντήρηση & βαφή ενός ξύλινου δαπέδου από την Quality Floors, αναδεικνύει και αναζοωγωνεί την χαμένη αίγλη του δαπέδου σας

Μια σωστή συντήρηση και βαφή του ξύλινου δαπέδου σας είναι για την QUALITY FLOORS δέσμευση. Το παλαιό ξύλινο δάπεδο μέα από τη χρόνια χρήση με φθορές. Η Quality Floors Βουργουτζής ξαναδίνει στο δάπεδό σας παλιά του λάμψη και εικόνα.

Το έμπειρο συνεργείο μας αποκαθιστά φθορές στην επιφάνεια του ξύλινου δαπέδου, στα σοβατεπί και αν κριθεί απαραίτητο αντικαθιστά μεμονωμένα τμήματα. Η εργασία πραγματοποιείται με ποιοτικά υλικά και σύγχρονα μηχανήματα. Πάντα σε συνδυασμό με το μεράκι και την τεχνογνωσία που διακρίνει την Quality Floors Βουργουτζής.

Με αυτόν τον τρόπο το ξύλινο δάπεδό σας αποκτά ξανά την χαμένη του αίγλη αναδεικνύοντας τον χώρο σας, είτε αυτός πρόκειται για κατοικία είτε για επαγγελματικό χώρο.