ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΒΑΦΗ ΞΥΛΙΝΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ

Συντήρηση ξύλινου δαπέδου από την Quality Floors Βουργουτζής για να αποκτήσει ξανά
το ξύλινο δάπεδό σας την αρχική του όψη.

Μια σωστή συντήρηση και βαφή του ξύλινου δαπέδου σας είναι για την QUALITY FLOORS δέσμευση. Το παλαιό ξύλινο δάπεδο μέσα από τη χρόνια χρήση με παρουσιάζει συχνά φθορές που αφορούν τόσο το οπτικό μέρος όσο και το λειτουργικό. Γρατζουνιές και ξεβαμμένα ξύλα, φθορές από υγρασίες, τριξίματα κ.α. αποτελούν τα πλέον συχνά φαινόμενα σε λαλαιά δάπεδα. Η συντήρηση και βαφή του ξύλινου δαπέδου σας από την Quality Floors Βουργουτζής ξαναδίνει στο δάπεδό σας παλιά του λάμψη και εικόνα.

Το έμπειρο συνεργείο μας αποκαθιστά φθορές στην επιφάνεια του ξύλινου δαπέδου, στα σοβατεπί και αν κριθεί απαραίτητο αντικαθιστά μεμονωμένα τμήματα. Η εργασία πραγματοποιείται με ποιοτικά υλικά και σύγχρονα μηχανήματα. Πάντα σε συνδυασμό με το μεράκι και την τεχνογνωσία που διακρίνει την Quality Floors Βουργουτζής.

Με αυτόν τον τρόπο το ξύλινο δάπεδό σας αποκτά ξανά την χαμένη του αίγλη αναδεικνύοντας τον χώρο σας, είτε αυτός πρόκειται για κατοικία είτε για επαγγελματικό χώρο.

CRAFTING STAEDY STEPS SINCE 1972

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΒΑΦΗ ΞΥΛΙΝΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ & ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΑ

Διαβάστε παρακάτω και ενημερωθείτε για τις εργασίες και τα ειδικά υλικά που χρησιμοποιούμε στην συντήρηση & βαφή του ξύλινου δαπέδου σας, παραδίδοντας ένα αψεγάδιαστο τελικό αποτέλεσμα.

ΞΥΛΙΝΟ ΔΑΠΕΔΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣ & ΒΑΦΗ

Αναζωογονούμε και αναβιώνουμε την παλιά αίγλη στο ξύλινο δάπεδό σας

Αρχικά εκπρόσωπός μας θα επισκεφθεί τον χώρο σας και θα εκτιμήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ξύλινό σας δάπεδο, καταγράφοντας τις φθορές, όπως για παράδειγμα υγρασίες στη βάση στήριξης, ή στις σανίδες του παρκέ, ή άλλου είδους φθορές που έχουν προκληθεί από ατυχήματα  καθώς και χρόνια χρήση.

Στη συνέχεια προτείνουμε τις επιμέρους παρεμβάσεις που θα χρειαστεί να πραγματοποιηθούν για την επισκευή του ξύλινου δαπέδου σας, και εάν κριθεί αναγκαία η τμηματική αντικατάσταση μέρους του δαπέδου σας ή της βάσης του.

Χρησιμοποιούμε πάντα υψηλής ποιότητας βερνίκια σε συνδυασμό με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας

Έχωντας αποκαταστήσει τις επιμέρους φθορές, εξομαλύνουμε και καθαρίζουμε την επιφάνεια του ξύλινου δαπέδου σας με κυλινδρικές και περιστροφικές σύγχρονες μηχανές, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, το πάτωμα στοκάρεται με επιμέλεια ώστε να “κλείσουν” οι αρμοί προστατεύοντας το δάπεδό σας από μελλοντικές υγρασίες και πιθανά τριξίματα.

 Στο τελευταίο στάδιο της συντήρησης το δάπεδό λουστράρεται με κορυφαίας ποιότητας βερνίκια ευρωπαϊκών εταιρειών όπως η CHIMIVER (Ιταλία) , η ADLER (Αυστρία) και η LOBA (Γερμανία) που εξειδικεύονται στην παραγωγή οικολογικών προϊόντων προστασίας ξύλου.

 Μετά το πέρας των παραπάνω εργασιών ο χώρος απαραιτήτως δε χρησιμοποιείται για τουλάχιστον 5 ημέρες ώστε το βερνίκι να αποκτήσει τη μέγιστη μηχανική αντοχή του.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΒΑΦΗ ΞΥΛΙΝΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ